Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για παιδιά και γονείς.

Το κέντρο είναι συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

+30 694 733 2974

info@milo.com.gr

Καλάβρυτα

Ελ. Βενιζέλου

10:00 - 21:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 694 733 2974

info@milo.com.gr

Καλάβρυτα

Ελ. Βενιζέλου

07:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης

Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία μας σεβόμενη απολύτως την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία που διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα και την πιο προηγμένη τεχνολογία, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγίστη δυνατή προσπάθεια προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας. Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εφόσον έχετε δώσει τη ρητή άδειά σας για την χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών της ιστοσελίδας (π.χ. newsletter, επικοινωνία με την εταιρεία κ.λπ.), ενώ ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να επισκεφτεί την παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς να είναι απαραίτητη οποιαδήποτε πληροφορία με χαρακτήρα προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρεία διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων που της παρέχει ο χρήστης, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως τροποποιηθείς ισχύει σήμερα, και δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, με την εξαίρεση των σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες μόνο δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές, κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Η εταιρεία μας διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο χρήστης, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλευόμαστε εμπορικά τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, μέσω ενοικίασης ή ανταλλαγής με τρίτους.

Ηλεκτρονικά Ίχνη – Cookies

Τα ηλεκτρονικά ίχνη (cookies) είναι μικροί φάκελοι κειμένου που μπορεί να αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο των επισκεπτών των διαφόρων ιστοσελίδων.

Η παρούσα ιστοσελίδα δύναται να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση των χρηστών, την αποθήκευση ορισμένων προτιμήσεών τους, την αναγνώριση επαναλαμβανομένης πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας, για βελτίωσή της, αλλά και για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να τον ενημερώνει για την χρήση cookies σε ορισμένες υπηρεσίες και με αυτόν τον τρόπο είτε να επιτρέπει την χρήση είτε όχι. Ακόμα και αν ο χρήστης απορρίπτει τα cookies, μπορεί να κάνει χρήση της ιστοσελίδας, ενδέχεται όμως να περιοριστεί στην χρήση ορισμένων μόνο λειτουργιών.

Ενημερωτικά δελτία – Newsletters

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα να εγγραφεί στις λίστες (mailing lists) για την παραλαβή των Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletters) της εταιρείας μας, αφού πρώτα δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν στην αντίστοιχη φόρμα, το περιεχόμενο της οποίας προστατεύεται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, όπως αναλύθηκε ανωτέρω. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί να διαγραφεί από τις αντίστοιχες λίστες.

Τροποποίηση της ιστοσελίδας και των όρων χρήσης

Η εταιρεία μας μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα αλλά και στους παρόντες όρους, κυρίως λόγω εναρμόνισής τους με νέους νόμους, αλλά και βελτίωσής τους. Κάθε σχετική τροποποίηση θα ενσωματώνεται στο παρόν νομικό σημείωμα και τεκμαίρεται αμάχητα ότι ο χρήστης έχει λάβει γνώση και την αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Θέλουμε, λοιπόν, να επιστήσουμε την προσοχή στον χρήστη, προκειμένου να λαμβάνει γνώση, κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας, της τελευταίας έκδοσης των παρόντων όρων.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αρμόδια για την επίλυση πάσης διαφοράς εκ του παρόντος ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας , σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

Σκοπός του παρόντος είναι η παράθεση των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν την χρήση της ιστοσελίδας της εταιρείας μας, καθώς και της πολιτικής απορρήτου, την οποία ακολουθεί. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση της ιστοσελίδας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Άλλως τεκμαίρεται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως τους αναφερόμενους όρους, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου αυτής.

Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

Για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα θα πρέπει να είστε ενήλικες (άνω των 18 ετών), άλλως απαιτείται πρότερη γονική άδεια και να έχετε έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Χρήση Ιστοσελίδας

Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι ο χρήστης διαθέτει τα απαραίτητα υλικά μέσα (hardware) και λογισμικό για χρήση του Διαδικτύου.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών από τεχνικά προβλήματα προκαλούμενα από παράνομες πράξεις τρίτων π.χ. από υποκλοπές στοιχείων ή από διάδοση ιών (viruses) κατά τη διάρκεια χρήσης των ιστοσελίδων ή αναπαραγωγής στοιχείων αυτής. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και η λήψη πληροφοριών γίνεται με κίνδυνο και ευθύνη του χρήστη.

Αν και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουμε την Ιστοσελίδα πάντα προσβάσιμη, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε πρόσβαση υπό όλες τις συνθήκες σε όλες τις περιστάσεις. Είναι πιθανό για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα για λόγους συντήρησης ή για άλλους εκτός του πεδίου ελέγχου μας η πρόσβαση στην ιστοσελίδα να είναι πρόσκαιρα μη εφικτή ή και να διακοπεί, πράγμα για το οποίο η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του χρήστη.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχεται ότι δεν κάνει χρήση της για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, κακόβουλο, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου. Απαγορεύεται η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας για πολιτικούς, προωθητικούς ή προσηλυτιστικούς σκοπούς. Ο χρήστης δεσμεύεται να μην εισάγει ιούς ή οποιασδήποτε φύσεως αρχεία που μπορούν να διαταράξουν την καλή λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας. Θα πρέπει να προστεθεί και να σημειωθεί ότι δεν παραχωρείται στον χρήστη κανένα άλλο δικαίωμα αναφορικά με την παρούσα ιστοσελίδα, πλην αυτού της προσωπικής ενημέρωσης, εκτός αν ρητώς ορίζεται άλλως.

Ακρίβεια των πληροφοριών

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να παρέχει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Ωστόσο, λόγω του συνεχούς κινδύνου παρέμβασης τρίτων στο Διαδίκτυο, αλλά και επειδή η μεταφορά δεδομένων στο Διαδίκτυο δεν είναι απολύτως αξιόπιστη, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια όλων των εμπεριεχόμενων στην ιστοσελίδα στοιχείων (ανά πάσα στιγμή). Σε περίπτωση που ο χρήστης εντοπίσει σφάλματα ή παραλείψεις στις παρεχόμενες, στην παρούσα ιστοσελίδα, πληροφορίες παρακαλούμε όπως μας ενημερώσει στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kaloe.gr

Ακόμη ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι πληροφορίες και οι συμβουλές που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας, σε καμία περίπτωση, δεν υποκαθιστούν την ιατρική διάγνωση, συμβουλή και παρακολούθηση.

Πνευματική Ιδιοκτησία

α) Προστασία
Ο δημιουργός της παρούσας ιστοσελίδας, απολαμβάνει νομικής προστασίας σύμφωνα με τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως αυτές συναντώνται στο Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο.

Ειδικότερα και βάσει του Ν.2121/1993 «Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» ο δημιουργός της παρούσης ιστοσελίδας με τη δημιουργία αυτής (ως έργου) και χωρίς την ανάγκη διατυπώσεων (άρθρο 6 παράγραφος 2 Ν. 2121/1993) προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας επί αυτών «που περιλαμβάνει ως αποκλειστικά και απόλυτα δικαιώματα της εκμετάλλευσης του έργου (περιουσιακό δικαίωμα) και το δικαίωμα της προστασίας του προσωπικού τους δεσμού προς αυτό (ηθικό δικαίωμα)» (άρθρο 1 παράγραφος 1 Ν. 2121/1993).

β) Απαγορεύσεις
Βάσει του περιουσιακού και ηθικού δικαιώματος του δημιουργού, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις των άρθρων 3 και 4 του Ν. 2121/1993, απαγορεύονται ρητά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δημιουργού (άρθρο 14 Ν. 2121/1993) του έργου τα ακόλουθα: η οποιαδήποτε αναπαραγωγή των ιστοσελίδων ή επί μέρους περιεχομένου αυτών, όπως κειμένου, μέρους της βάσης δεδομένων, γραφικών παραστάσεων ή φωτογραφιών, η οποία υπερβαίνει τα όρια της ιδιωτικής χρήσεως (άρθρο 18 του Ν. 2121/1993).

Επομένως απαγορεύεται η αποθήκευση σε σκληρό δίσκο ή άλλο τεχνικό μέσο αποθήκευσης, η αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), η φόρτωση με server, η δημιουργία deep και in-line links, η εκτύπωση και διανομή σε έγγραφη μορφή (ηλεκτρονική ή έντυπη), η μετάφραση ή η διανομή του περιεχομένου αυτών, η μετατροπή του συνόλου ή μέρους αυτών καθώς και η παρουσίαση στο κοινό. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποκλειστικά δικαιώματα του δημιουργού της ιστοσελίδας (της εταιρείας μας) και σε κάθε περίπτωση η παράλειψη ή η μη έγκαιρη άσκηση από το δημιουργό των δικαιωμάτων του δεν μπορεί να αποτελέσει παραίτηση από αυτά.

Σε περίπτωση επίκλησης χωρίων των ιστοσελίδων στα πλαίσια επιστημονικού διαλόγου, δηλαδή με αποκλειστικό σκοπό την πρόοδο της επιστήμης, επισημαίνεται ότι: «Η παράθεση του αποσπάσματος πρέπει να συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού…, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή» (άρθρο 19 Ν. 2121/1993).

Font Resize